Global-IPTV Box 1 år Arabiske Kanaler Vis større

Global-IPTV Box 1 år Arabiske Kanaler

Nytt produkt

Global IPTV er en IPTV mottaker for Arabisk, Kurdiske, Turkiske, kanaler som normalt bare kan mottas via parabolantenne. Disse kanalene er normalt svært vanskelig å få i Norge når signalet fra Nilsat H og V er meget svak. Dette systemet er veldig enkelt og passer for alle kunder som har minimum 2 mb internet linje

Flere detaljer

3 495,00 kr inkl. MVA

Mer informasjon

Global IPTV for Arabiske kanaler

  • Video On Demand
  • 1 års abonnement inkludert
  • Over 300 kanaler
  • Direkte via internett


Global IPTV BOX er en IP-boks som Internett streamer fra arabisk kanaler som normalt bare kan mottas via parabolantenne. Disse kanalene er normalt svært vanskelig å få i Norge når signalet fra Nilsat H og V er meget svak. Dette systemet er veldig enkelt og passer for alle kunder som har minimum 2 mb internet linje.

Funksjoner

  • Skifte kanal raskt
  • Video On Demand - Du kan se serien / film (både arabisk og engelsk) enda nyere filme
  • Network Sharing - Du kan koble mottakeren til datamaskinen for å kunne vise bilder / klipp fra datamaskinen til mottakeren
  • Opptak - Nå kan du ganske enkelt koble USB-harddisk og ta opp dine favorittprogrammer
  • Kanalene er nå allerede kategorisert

ARABIKSE KANALER VIA INTERNETT. Alt det du trenger er kun Internett linje på minimum 2 mb. Med denne boksen får du mange kanaler som sender fra Arabsat, Nilesat og Hotbird me er ikke mulig å få med parabol her i Norge. I tillegg har den Video On Demand, så du kan se diverse Arabiske og Engleske filmer og serier. KUN INTERNETT holder til å se allt det som er nevnt overfor.


ARABIKSE KANALER VIA INTERNETT. Med Global-IPTV boks kan man se arabisk og kurdiske kanaler fra Nilesat, Arabsat og Hotbird uten  å montere parabol, dette er en IP-boks som får kanalene tilsendt via internett. Disse kanalene er svært vanskelig å taimot med parabol i Norge siden de sender via satellitten Arabsat og Nilsat . 
 
Global-IPTV er svært enkelt og passer for alle arabiske, kurdiske, turkiske kunder som finner det vanskelig å montere parabolen. Bare Internett-tjenesten er nødvendig.  Man kan se på alle kanaler nedenfor uten parabolantenne.

Denne boksen anbefales til arabiske kunder som ikke kan montere parabol hjemme. Inkludert i prisen av boksen er også 1 års abonnement.  

X-SAT.NO LTD selger Kun boksen, vi tar ingen ansvar om sendings stop eller signal brud eller kanal bytte, kanalene distribueres ikke av oss men av Global IPTV som har lisens og rettigheter til å distribuere kanalene via nette.  

X-SAT.NO LTD har distribusjon av å kun selge boksen i Norge, vi har ingen ting med kanalene i seg selv å gjøre. For mere info om dette kan dere ta kontakt med Global IPTV.

X-SAT.NO LTD har ingen ansvar om sendestop eller kanaler som blir lakt til eller fjernet fra listen. Global IPTV er de som har retighetene til å sendingene.

X-SAT.NO LTD selger kun boksen og har ingen ansvar om det er sende stop eller kanaler blt lagt til eller fjernet fra.
Alle rettighetene for IPTV sendigene holdes av Global IPTV 

Global IPTV Boks har en standard avtaleperiode på 12 måneder som er inkludert i prisen. Dette er en IPTV boks og har egen vilkår for oppsigelser eller retur.

Hvis du ønsker å returnere i løpet av avtaleperioden, vil du som kunden da bli belastet med 90% av resterende abonnementskostnad ut avtaleperioden.Avtalen er eller ses ingått så fort boksen kobles til nettverk.