Dreambox Two Ultra HD BT 2x DVB-S2X MIS Tuner 4K 2160p E2 Linux Dual Wifi H.265 HEVC

Nytt produkt

Dreambox Two Ultra HD BT 2x DVB-S2X MIS Tuner for satellitt med IR og BT fjernkontroll 

Dreambox Two Ultra HD kan brukes som en streaming-server for mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett, samt for datamaskiner eller klienter som Android-pinner eller andre Enigma2-enheter.

Flere detaljer

Dette produkter er ikke lenger på lager

4 195,00 kr inkl. MVA

Mer informasjon

Dream Multimedia har kommet tilbake til styrkene og bygget en av de kraftigste boksene på markedet. Enestående funksjoner og mange ressurser gjør Two Ultra HD med 53.000 DMIPS til den raskeste boksen i mottaker markedet.

På grunn av de to permanent installerte mottakerne, WLAN og Bluetooth, er boksen egnet for praktisk talt alle applikasjoner. For USB-enheter er porter med de to standardene USB 2.0 og USB 3.0 tilgjengelig. Utvidelsen av minnet er lett mulig gjennom den innebygde SD-kortleseren.

Avspilling av HDR- og HLG-innhold er en selvfølge for høykvalitets digitalbox, samt avspilling av H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) kodet innhold. For eksempel For å kunne tilby streaming-serveren også trådløst med en stabil forbindelse i nettverket, er et MIMO-kompatibelt dual-band WiFi (2,4 / 5,0 GHz) integrert i systemet, for kablet integrasjon i hjemmenettverket en Gigabit nettverkstilkobling er tilgjengelig.

Til tross for den enorme datakraften til Dreambox One, fungerer den stille, fordi den har et sofistikert passivt kjølesystem og det er derfor ikke behov for flere aktive fans / fans.

Streaming Server:
Dreambox Two Ultra HD kan brukes som en streaming-server for mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett, samt for datamaskiner eller klienter som Android-pinner eller andre Enigma2-enheter.

Et passende nettverksmiljø tillater mottakelse på veien og på farten.

Kontroll via smarttelefon eller nettbrett:
Med mange apper er boksen fullstendig kontrollerbar via nettbrett og smarttelefon.


Medieserver:
Dreambox Two Ultra HD kan gi opptak, videoer, musikk eller bilder som et mediasenter for hele huset. Protokoller som støttes for dette er DLNA og UPnP.

Plugins:
Mottakeren kan tilpasses med plugins etter dine behov, tilleggsfunksjoner som værapper, mediehåndtering, forskjellige brukergrensesnitt (skins) og et stort utvalg av plugins for nesten alle situasjoner er tilgjengelig.

Høydepunkter fra Dreambox Two Ultra HD:
6-kjerners prosessor
53.000 DMIPS
MALI-G52 GPU
2 GB DDR4 RAM
16 GB Flash
DVB-S2X Twin Sat SiLabs Tuner
1x vanlig grensesnittåpning
Fargeskjerm
2.4G / 5G MIMO WLAN
Bluetooth 5.0
1x USB 3.0
1x USB 2.0
HDMI 2.0
Gigabit LAN
4K UHD
MPEG2
Videoutgang opp til 2160p
HEVC H.256 & H.264
Smartkortleser
SD-kortleser
S / PDIF
Nettgrensesnitt
DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS
Unicable
Automatisk og manuell kanalsøk
Tekst-TV
EPG
HbbTV
Støtter IPTV
Spillfunksjon
Kan utvides med gratis plugins
Dreambox IR og Bluetooth fjernkontroll inkludert